loader
Despre ALL HR

Echilibrul intre HR si Business.

Intr-o organizatie sunt multiple aspecte de care trebuie tinut cont, atat din punct de vedere business, cat si din punct de vedere uman, operational, legal. Fiecare Departament isi are rolul lui intr-o Companie, iar atunci cand organizatia se dezvolta, devine si mai importanta utilitatea fiecarei functiuni, dar si buna colaborare interdepartamentala.

Cifrele sunt realizate de oameni, iar oamenii realizeaza cifre. Fiecare echipa isi va sustine importanta, dar in final, doar impreuna pot realiza scopul final, acela de a contribui la evolutia sanatoasa si de durata a companiei si implicit la dezvoltarea echipelor, a angajatilor.

Pe masura ce compania creste, este util un plan de atragere si retinere a angajatilor cu abilitatile necesare evolutiei organizatiei. Implementarea planului presupune atragerea, recrutarea, selectia, integrarea, instruirea, recompensarea, alegerea beneficiilor celor mai potrivite si evaluarea permanenta a performantelor pentru indeplinirea obiectivelor organizationale.

15
Years Experience
Testimonial

HR Strategic

Despre ALL HR

HR Management

Compania privita 360°

ALL HR priveste Compania 360° pentru a identifica Serviciile de Resurse Umane adaptate business-ului, oamenilor si mediului organizational.

Compania ca un sistem

Business-ul eficient este ca un sistem ce are componente hardware, cifrele, si componente software, oamenii, colaborand impreuna pentru a avea performanta.

Compania ca un cub

Compania sanatoasa este ca un cub, observat din mai multe puncte de vedere diferite de catre fiecare parte implicata, dar care impreuna formeaza un intreg.

Compania ca un puzzle

Organizatia constructiva este ca un puzzle, in care fiecare isi are locul potrivit si rolul important, astfel incat impreuna sa indeplineasca obiectivele de business.